Резюме від 17 травня 2024 Файл

Анастасія

Детектив національного бюро

Вік:
23 роки
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Конькова Анастасія Вікторівна
25 000 грн
Повна зайнятість.
Вік:23 роки
Місто:Тернопіль
Контактна інформація
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. пошта:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Соціальні мережі:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
Західноукраїнський національний університет (раніше ТНЕУ)
Юридичний факультет, право, Тернопіль
з 2018 по 2023 ( 5,5 років)
Вища освіта (магістр права)
Додаткова освіта та сертифікати
Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
( стажування 2 тижні )
Січень 2021 рік
Під час проходження стажування ознайомилася зі структурою та основними напрямками діяльності Тернопільського міськрайонного суду, з організацією роботи архіву суду. Також побачила як працюють з технічними засобами, які фіксують судовий процес. Ще вчилась формувати справи і самостійно складала їх внутрішній опис та відвідувала різні засідання в суді.

Червоноградська окружна прокуратура в Львівській області
( практика 1 місяць )
Лютий 2021 рік
В процесі проходження практики я ознайомилася з нормативно-правовою базою, з оформленням кримінальних проваджень, наглядових проваджень за зверненням громадян, веденням звітної документації, прийом звернення громадян. А також була ознайомлена із ЗУ «Про прокуратуру».
Ще під час практики була присутня на багатьох цікавих засіданнях, допомогала прокурору в певних завданнях, а також описувала безліч різних справ.
Отже, в процесі практики, я набула практичних навичок з організації та здійснення роботи у прокуратурі, поглибила і закріпила теоретичні знання,які були набуті мною в ході навчання в Західноукраїнському національному університеті.

Тернопільський міський відділ національної поліції України в Тернопільській області ( стажування 2 тижні)
Слідство, сертифікат
Листопад 2021 рік
Під час проходження стажування я ознайомилася зі структурою слідчого відділу, загальною організацією роботи слідчого відділу, з порядком здійснення прийому відвідувачів, з плануванням роботи в слідчому відділі, з оформленням процесуальних документів та веденням різних слідчих заходів, таких як слідчий експеременту, проведення очної ставки, допит свідка, підозрюваного, потерпілого, виклик до слідчого.
Я ознайомилась з нормативними документами, які визначають діяльність Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області, а саме: Конституція України, Закон України «Про Національну поліцію», Закон України «Про оперативно-розшукову діяльність», Закон України «Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю», Постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2015 № 730 «Про утворення територіальних органів Національної поліції та ліквідацію територіальних органів Міністерства внутрішніх справ», Наказ МВС України від 09.08.2012 № 686 «Про організацію діяльності органів досудового розслідування Міністерства внутрішніх справ України»та інші.
Протягом стажування я ознайомилася з конкретною роботою слідчого апарату, була присутня при провадженні слідчих дій. За час проходження учбової практики ознайомилася з нормативними документами слідчого підрозділу, надавала практичну допомогу слідчому, виконуючи окремі доручення. Отримала деякі практичні навички з розслідування кримінальних проваджень.

Господарський суд Тернопільської області ( практика 1 місяць )
Січень-лютий 2022 рік
Під час практики я ознайомилась із структурою суду, його основних підрозділів; з основними функціями суду та його основних підрозділів; із особливостями організаційного забезпечення діяльності суду, зокрема з роботою його апарату; із порядком здійснення документального забезпечення суду.
Крім цього ознайомилась із обов’язками окремих працівників суду, а саме: керівника апарату суду, секретаря судового засідання, помічника суду, працівника архіву та інших.
Вивчала правила складання та оформлення процесуальних документів, таких як ухвали, рішення суду, протоколи судових засідань; брала участь у складанні проектів деяких процесуальних документів, зокрема протоколу судового засідання.

Червоноградська міська рада Львівської області ( практика 2 місяці і 2 тижні)
Серпень- листопад 2023 рік
На цій практиці я мала змогу опрацювати Закони України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про звернення громадян», ознайомилася з роботою адміністративної комісії Червоноградської міської ради. Вивчала повноваження відповідних органів місцевого самоврядування, конституційно-правові акти, якими закріплюють ці повноваження. Під час даної практики на магістратурі я ознайомилася:
із нормативно-правовою базою ЧМР;
зі структурою виконавчих органів ради та їх діяльністю;
підготовкою проектів листів, претензій різним органам державної влади, підприємствам, установам, організаціям, відповідей на адвокатські запити;
участю у наданні усних та письмових правових консультацій;
підготовкою процесуальних документів;
була присутня на засіданні сесії міської ради.
Знання мов
• Українська ─ вільно
• Англійська ─ середній
Додаткова інформація
Пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, охайність. Із задоволенням навчаюсь новому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: