Резюме від 24 травня 2024 PRO

Юлія

Викладач хімії, науковий консультант

Вік:
51 рік
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Доцент кафедри медичної хімії

з 10.2017 по 07.2022 (4 роки 9 місяців)
Полтавський державний медичний університет, Полтава (Освіта, наука)

виконання навчального навантаження, читання лекцій та проведення практичних занять з медичної та органічної хімії; лекції українською та англійською мовами, робота з Google Meet, Google Клас, Форми Google, Zoom; написання та видання підручника з медичної хімії

Доцент кафедри хімії

з 09.2000 по 10.2017 (17 років 1 місяць)
Полтавський університет економіки і торгівлі|, Полтава (Освіта, наука)

розробка та підготовка навчальних матеріалів та програм для курсів з хімії і методи дослідження сировини та матеріалів, харчової хімії;виконання навчального навантаження, читаннялекцій та проведення практичних занять з різних розділів хімії: органічна хімія, неорганічна хімія, аналітична хімія, фізико-колоїдна хімія, харчова хімія; опублікування понад 140 наукових та навчально-методичних праць. в т.ч. підручника з хімічнихметодів дослідження;отримання 2 авторських свідоцтв на винахід; розроблено та запатентовано метод визначення фторидів у рослинах, що дозволяє відслідковувати вплив надлишку фторидів на людину.

Освіта

ПДПУ

Природничий, Полтава
Вища, з 1990 по 1997 (7 років)

Додаткова освіта та сертифікати

STEP IT Academy, Kharkiv, 2023

2022 - 2023, 9 місяців

Знання і навички

Quick learning skills Ability to quickly learn new information Медична хімія Уважність Уміння аналізувати Креативність Розробка контент-плану Canva Налаштування таргетованої реклами Ведення соціальних мереж Комунікабельність Facebook Ads Manager Створення Reels

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Німецька — вище середнього
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Експертні знання: знання в різних галузях хімії, включаючи органічну, неорганічну, фізико-хімію та медичну хімію. Здатність до передачі цих знань студентам на різних рівнях навчання.
Викладацькі навички: здатність до розробки навчальних програм та методик, лекцій, семінарів та практичних занять з хімії. Спроможність до адаптації навчання до різних типів учнів і студентів.
Комунікативні навички: вміння чітко і зрозуміло комунікувати усним і письмовим шляхом зі студентами, колегами та іншими зацікавленими сторонами. Здатність до презентації складної інформації у доступній формі.
Організаційні навички: здатність до ефективного управління часом, планування курсів та досліджень, координації лабораторних робіт і проектів

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: