Резюме від 28 травня 2024 Файл

Тетяна

Начальник, заступник начальника відділу

Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Коротинська Тетяна Григорівна
м.Київ, вул. Райгородська, буд. 7
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Спеціальність: вчитель, магістр державного управління
Дата народження: 05 квітня 1963 року. Національність: українка
Професійний досвід:
Участь в управлінні та реформуванні системи соціальної допомоги на центральному, регіональному та місцевому рівнях.
Розробка пропозицій з питань формування соціальної політики.
Розробка та реалізація заходів соціального захисту населення при становленні ринкової економіки.
Досвід роботи в органах державної виконавчої влади різних рівнів щодо практичного впровадження та розвитку системи соціальної допомоги.
Безпосередня участь в розробці законодавчих та нормативно-правових документів з питань надання житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, запровадження інституту соціальних інспекторів, єдиної технології прийому громадян за однією заявою.
Досвід координації заходів з питань аналізу та розробки стратегії соціальної допомоги в рамках міжнародного проекту „Удосконалення системи соціальної допомоги». Участь в загальноукраїнських, регіональних та місцевих семінарах з питань практичної реалізації державних соціальних програм та реформування системи соціальної допомоги.
Тренінг курси «Робота з персоналом», «Моніторинг і оцінка результатів».
Добрі навички роботи з комп’ютерними програмами Windows, MS-Office, Internet, АСД «ДОК ПРОФ», «Аскод», вміння користуватися електронною поштою.

Освіта:
Вінницький педагогічний інститут ім.Островського (1982-1987рр.), за фахом вчитель. Тернопільська академія народного господарства (1998-1999 рр.) за фахом магістр державного управління.

Місця роботи:

Грудень 2020 – грудень 2023 Національна сервісна служба України. Заступник начальника відділу забезпечення своєчасності та законності встановлення соціальних виплат і надання пільг.
Департамент реалізації державної політики у сфері сім’ї.
Заступник начальника відділу розвитку сімейних форм виховання.
Здійснення моніторингу виконання програм соціального захисту населення на районному та регіональному рівнях. Підготовка пропозицій в частині змін та удосконалення показників системи моніторингу та форм адміністративної звітності. Надання консультативної допомоги Департаментам соціального захисту населення з питань реформування системи соціальної допомоги. Розробка методичних рекомендацій.

Березень 2019 – грудень 2020. Міністерство соціальної політики України. Головне Управління державної соціальної допомоги.
Начальник відділу адресного надання пільг та житлових субсидій. Заступник начальника відділу з питань соціальних державних гарантій.
Участь в організації роботи з розробки та запровадження стратегії реформування системи соціальної допомоги в Україні, заміни пільг на адресну грошову допомогу, опрацювання пропозицій щодо рівня соціальних гарантій та відповідних щорічних бюджетних показників.

Вересень 2010 – березень 2019. Міністерство соціальної політики України.
Управління державної соціальної допомоги.
Головний спеціаліст відділу адресного надання пільг та житлових субсидій.
Участь в організації роботи з розробки та впровадження нормативно правових актів, що регулювали умови та порядок надання населенню житлових субсидій, цільового використання коштів Державного бюджету, передбачених на ці цілі.

Січень 2008 – вересень 2010 – начальник відділу житлових субсидій управління праці та соціального захисту населення Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації.
Практичне впровадження Програми житлових субсидій та пільг на місцевому рівні.

Квітень 1995 – січень 2008 – начальник відділу субсидій, перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації.
Практичне впровадження Програми житлових субсидій на місцевому рівні.

Жовтень 1994 – квітень 1995 – інструктор І категорії організаційного відділу Чернівецької РДА Вінницької області.
Практична робота в органах місцевого самоврядування.

Серпень 1987 – вересень 1994 – вчитель Жеребилівської НСШ
Могилів-Подільського району Вінницької області.

Мови
письмова
розмовна
українська
вільно
вільно
німецька
базова
базова

Засвідчення: Я, яка нижче підписалася, засвідчую, що якнайкраще використаю всі свої знання та вважаю, що вищенаведені дані дають вірну інформацію щодо мене, моєї кваліфікації та мого досвіду.
Дата : 10.01.2024 р. __________ Коротинська Т.Г.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: