Резюме від 3 червня 2024 PRO

Олександр

Інженер, начальник виробництва, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-конструктор

з 09.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
ANATOL equipment, Львів (Машинобудування)

Надання послуг в сфері інжинірингу (обладнання для трафаретного друку). Розробка машин для трафаретного друку: автоматичні та ручні машини для трафаретного друку, мийні машини.
Розробка концепцій обладнання. Розробка конструкторської документації проекту. Створення прототипу. Супровід виробництва. Розробка матеріально-технічної документації та фінансовий розрахунок собівартості. Розробка та вибір оптимальних технологічних процесів для виготовлення деталей та вузлів проектів. Розробка / підбір допоміжного обладнання для виготовлення. Контроль якості продукції. Введення прототипу у серійне виробництво. Розробка інструкцій по експлуатації та підготовка інших матеріалів для відділу маркетингу (матеріали для проектування брошур, рекламної продукції і інше.

Інженер конструктор

з 08.2020 по 04.2021 (8 місяців)
ТзДВ "Дальта", Львів (Машинобудування)

Розробка проектної і конструкторської документації. Складання кошторисів. В.о Начальника цеха. Контроль якості. Пошук і замовлення матеріалів.

Інженер

з 07.2016 по 10.2020 (4 роки 3 місяці)
Фізична особа підприємець, Львів (Машинобудування)

Надання послуг в сфері інжинірингу. Керівник проекту. в.о. Начальник Цеха. Організація роботи в цеху. Розробка проектної і конструкторської документації. Виготовлення зовнішньої і внутрішньої реклами. Інженерний супровід. Шефмонтаж. Складання кошторисів. Розробка інструкцій , технологічних схем. В.О Інженера ВКЯ. Магнітопорошкова дефектоскопія зварних швів, перевірка зварних швів на герметичність. Руйнівний контроль. Випробування. Основні замовники ПАТ « Стрий Інжиніринг». ТОВ «Діскавері бурове обладнання «Україна». ПП«Капіталпромбуд». ФОП Щепанський

Інженер

з 07.2014 по 07.2016 (2 роки)
ТОВ "Dahmira- Україна", Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка ескізних, технічних і робочих проектів ферм сільского господарства під ключ. Представництво інтересів компанії в західному регіоні, забезпечення безперебійної роботи офісу, і складських приміщень. Розрахунок систем вентиляції, поїння, кормороздачі. Перевірка і розробка креслень. Перевірка проектів і конструкцій на технологічність виготовлення. Конструкторський супровід, аналіз і облік конструкцій. Підготовка виробництва, підбір обладнання, розробка нестандартного обладнання. Монтаж і шеф монтаж обладнання. Формування звітності. Розробка документів по формуванню цін на продукцію «менеджер-замовник».

Інженер-Конструктор

з 10.2006 по 07.2014 (7 років 9 місяців)
«Діскавері бурове обладнання «Україна», Стрий (Бурове обладнання і металоконструкції)

Розробка ескізних, технічних і робочих проектів великогабаритних металоконструкцій різної складності виконання, розрахунок окремих вузлів. Перевірка і розробка креслень відповідно до стандартів (ЕСКД) і інструкцій 8С, 4F, АРІ (Американського Нафтового інституту) Виконання креслень в таких програмах Auto-CAD, КОМПАС 3D , Autodesk Inventor .Преревірка проектів і конструкцій на технологічність виготовлення. Конструкторський супровід, аналіз ефективності конструкцій, врахування недоробок, внесення коректив.

Інженер-Конструктор

з 05.2005 по 10.2006 (1 рік 5 місяців)
ВАТ”Стрий Авто”., Стрий (Машинобудування)

Проектування каркасних металоконструкцій, рухомих вузлів і інших виробів різної складності виконання. Преревірка проектів і конструкцій на технологічність виготовлення, врахування недоробок, внесення коректив. Перевірка і контроль робочих проектів. Проведення техніко - економічного аналізу конструкцій. Участь при випробовуванні і впровадженні розробляємих проектів. Проектування, розробка, вдосконалення конструкцій нестандартного обладнання для виготовлення деталей, вузлів, контроль виготовлення і впровадження. Складання інструкцій по експлуатації конструкцій, пояснювальні записки до них. Розробка маршрутних і технологічних карт та іншої технологічної документації виконання креслень в таких програмах КОМПАС 3D,Solid Works

Інженер-Механік

з 05.2004 по 03.2005 (10 місяців)
КХП №1 м.Стрий., Стрий (Харчова промисловість)

Розробка план-графіків, проведення ремонтних робіт обладнання, контроль виконання. Безпосередня участь в ремонті та регулюванні обладнання в складі ремонтних бригад. Участь в роботі по плануванню технічного розвитку, виробництва і модернізації обладнання. Аналіз причин збільшеного зношення обладнання, аварій і простою обладнання. Повсякденний контроль роботи обладнання, його технічного стану, виконання обслуговуючим персоналом правил експлуатації та правил техніки безпеки. Розробка інструкцій експлуатації та різних технологічних схем. Складання і оформлення первинної документації прийому і видачі роботи (наряди,змінні завдання) простою робочих і обладнання, наряди на роботу високої складності, відомості про виконання виробничої програми.

Освіта

Національний університет “Львівська політехніка” Інститут післядипломної освіти.

Економіка підприємства, Львів
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки 3 місяці)

Економіка підприємства, диплом спеціаліста.

Національний університет “Львівська політехніка”

Факультет машинобудування та автомобільного транспорту., Львів
Вища, з 1998 по 2003 (5 років 3 місяці)

Повна вища освіта, спеціальність "Прилади точної механіки", диплом спеціаліста. Кваліфікація Інженер-механік.

Додаткова освіта та сертифікати

Victory Drons / Народний FPV

2024
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel MS Word AutoCAD КОМПАС Autodesk Inventor Autodesk SolidWorks

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Розробка проектної і конструкторської документації.
Перевірка проектів і конструкцій на технологічність виготовлення.
Розробка інструкцій, технологічних схем.
Інженерний супровід.
Шефмонтаж.
Забезпечення безперебійної роботи офісу, і складських приміщень. Розробка документів по формуванню цін на продукцію «менеджер-замовник».
Виконання креслень в таких програмах Auto-CAD, КОМПАС 3D , Autodesk Inventor .SOLID WORKS
Хобі-Зварювання, Паяння, Збірка FPV

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: