Резюме від 29 травня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6115095

Управляющий сетью АЗС, магазинов, автомойки, директор, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

Training of BASF Сoncern Germania

2006 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Windows

Додаткова інформація

Смірнов Сергій Станіславович
Дата народження: 13 травня 1967 року (м. Київ).
Контакти: Моб .: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Основна інформація: Величезний досвід роботи на керівних посадах у адміністративно-державній, комерційній військовій, спортивній, виноробній, сільськогосподарській та ін. галузях.
Всюди проявив себе як ефективний та відповідальний керівник.
Маю досвід роботи на державній службі.
Комунікабельність. Високі організаторські здібності. Уміння працювати в команді, приймати оперативні рішення і досягати поставлених цілей. Уміння вести переписку і спілкуватися з контролюючими органами.
Не палю. Захоплення - спорт (в минулому МСМК з плавання). Маю особистий автотранспорт, який готовий використовувати у виробничих цілях. Згодний на відрядження та готовий до ненормованого робочого дня.
Освіта: вища - 1984-1988г.г .: Київське Вище військово-морське політичне училище (КВВМПУ)
Спеціальність: Військово-морська політична, додаткова. - штурман, цивільний диплом - викладач історії та суспільствознавства.
КВВМПУ готувало всебічно підготовлених офіцерів - політпрацівників (на сьогодні - офіцери з виховної роботи або офіцери психологи)
Додаткова освіта: курси підвищення кваліфікації для державних службовців на керівній посаді середньої та вищої ланки, численні бізнес-тренінги з управління продажами, маркетингу, логістики та організації бізнесу. Найкорисніший з них: Training of BASF Сoncern Germania, тривалість 1 місяць - лютий 2006 р
Досвід роботи:
2021 липень — теперішній час: Завідуючий складом алкоголю, супутніх та POS матеріалів ТОВ «Імрорт Фудс Компані” м.Київ.
• Керівництво роботою складу з приймання (в т.ч. поставки з-за кордону), зберігання та відпуску товарно-матеріальних цінностей (алкоголю, супутніх та POS матеріалів); Ведення обліку складських операцій, відповідно до встановленої звітності.
• Введення та організація роботи складу згідно з стандартами FIFO.
• Управління логістичними процесами в межах свого напрямку роботи; Виконання обов'язків начальника відділу логістики підприємства під час його відпустки (відсутності на робочому місці);
• Управління персоналом (вантажники, комплектувальники, комірники, водії тощо) в межах забезпечення безперебійного робочого процесу складу
• Впевнений користувач Word, Excel, 1С.

2020 — травень 2021: Завідуючий складом металу ТОВ «Тісо – Продакшин» м.Київ.
• Керівництво роботою складу з приймання, зберігання та відпуску товарно-матеріальних цінностей (металу, дерева, вироби з дерева, гази (аргон, каргон, кисень, азот); ведення обліку складських операцій, відповідно до встановленої звітності.
• Управління логістичними процесами в межах свого напрямку роботи;
• Управління персоналом (вантажники, комплектувальники, водії тощо) в межах забезпечення безперебійного робочого процесу складу.
• Впевнений користувач Word, Excel, 1С.
2007-грудень 2019: Керуючий АЗК (Автозаправний комплекс) м Київ - Заступник Директора Філії УАК-1 ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» (в травні 2015 підприємство зареєстроване як ТОВ «Гранд-Петрол»)
• Досягнення: забезпечення стабільної та безаварійної роботи АЗК, постійне зростання продажів палива, товарів магазину, продукції кафе, автомийки, підвищення рівня клієнтського сервісу, позитивні відгуки клієнтів про АЗК, зростання числа постійних клієнтів АЗК, зростання корпоративних продажів;
2003- 2006 р.р: Комерційний директор ТОВ «Агрофірма« Золота Балка »м Севастополь:
• Управління всіма бізнес процесами підприємства, а саме забезпечення заводів з виробництва шампанського та вина ТМ "Золота Балка" всім необхідним і продаж готової продукції по Україні та за кордон (товарообіг біля 2млн доларів в рік),
• Забезпечення виноградарства на 3 тис. Га виноградників і продаж винограду в свіжому вигляді і виноматеріалу в асортименті (товарообіг близько 1 млн доларів на рік).
• Укладання всіх видів договорів (купівлі-продажу, оренди землі, будівель, споруд та обладнання, лізингу, дистрибуції і т.д. і т.п) з численні партнерами в Україні та за кордоном і контроль за їх виконанням, фінансовий контроль взаєморозрахунків з компаніями-партнерами,
• Досягнення: забезпечення щорічного зростання прибутку підприємства, досягнення безперебійного постачання виробництва всім необхідним, створення дистрибуції по Україні, розвиток з нуля і значне збільшення щорічно обсягів продажу готової продукції на експорт, в т.ч. на нові ринки Німеччини, Ізраїлю, Росії

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: