Резюме від 7 лютого 2024 PRO

Евген

Заступник керівника, бренд-менеджер, 100 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-менеджер

з 08.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
ТОВ "Преміум Спортс", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Основна діяльність та відповідальність:
Розвиток бренду на території України, нарощування сили бренду, збільшення об’єму продажів шляхом розширення партнерської мережі. Проведення презентацій бренду та техніки продажів для нових та існуючих партнерів.
Реорганізація каналів продажу, налагодження співпраці з основними гравцями на ринку (започаткував та поглибив співпрацю з національними маережами електроніки).
Маркетингова складова: співпраця з рекламними компаніями та підрядниками, організаторами спортивних змагань ( участь у спонсорських програмах), спортсменами, лідерами думок. Розкрутка в соціальних мережах, блогах, SMM тощо. (складання плану додавання матеріалу, просування постів і т.д.)
Аналітика та планування продажів, замовлення товарів та логістика, тренінг персоналу партнерів та власних магазинів. Забезпечення зростання продажів шляхом планування та введення в товарний асортимент найбільш популярних SKU. Формування і проведення презентацій (в PowerPoint) та скайп конференцій англійською мовою для іноземніх партнерів (формування звіту "річний/квартальний" та плану заходів щодо розвитку марки). Забезпечення і складання навчального матеріалу, карток товару та ін. для партнерів і роздрібних продавців. Робота з існуючим сайтом (редагування товарів, наповнення, формування товарних карток, тощо.), пошук та переговори з підрядчиками, формування ТЗ для розробки нового сайту. А також виконання багатьох організаційних завдань, контроль їх виконання.

Менеджер, територіальний керівник мережі магазинів м. Київ

з 07.2009 по 07.2019 (10 років)
Дека, Київ (Роздрібна торгівля)

Коучінг, а саме робота з персоналом (в підпорядкуванні до 20 чол.), адміністрування, формування колективу торгових точок, вирішення адміністративних та організаційних питань магазинів, стимулювання працівників до виконання плану продажів та KPI; підбір, підготовка (навчання) та розстановка кадрів, участь у розробці мотиваційних заходів для персоналу. Організація та відкриття нових торгових точок (магазинів) в ТРЦ OCEAN PLAZA, DREAM TOWN, GULLIVER, LAVINA MALL, та інші. Участь в організації виставок, адаптація нових працівників. Маштабування і забезпечення стабільного розвитку роздрібної мережі в данному регіоні "Київ".
Робота та супровід іноземніх партнерів, організація презенацій і т.д.

Освіта

Національний авіаційний університет

Менеджмент організацій і адміністрування, Київ
Вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Друга вища освіта: спеціаліст

Національний авіаційний університет

Факультет літальних апаратів, "Виробництво, ТО літальних апаратів і ГТД", Київ
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 5 місяців)

Навчався на стаціонарі, отримав кваліфікацію спеціаліст.

Додаткова освіта та сертифікати

Персональні курси англійської мови

12 місяців

Знання і навички

MS Office CRM Водійські права кат. B Цифрова грамотність EDI Дія Впевнений користувач ПК Налаштування ПК Великий досвід водіння авто Ведення переговорів Самомотивація Уміння аналізувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Готовий стати частиною команди, з радістю поділюсь професійним досвідом. Наразі працюю але розглядаю цікаві варіанти з можливістю професійного розвитку та комфортними умовами праці.
Люблю проводити час з сімʼєю, займатись спортом, готувати, рибалити, читати книжки, відпочивати на свіжому повітрі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: