Резюме від 2 червня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9995885

Няня-гувернантка, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня-помічник

з 09.2023 по 04.2024 (7 місяців)
Сім'я, Інші країни (Освіта, наука)

З проживанням в сім'ї 6/1.
За цей час була в двух різних сім'ях (підробіток на заміну няні).Перша сім'я -няня - гувернантка ,догляд за дітьми ,три дитини вік 9,7,4 і частково зайнятість з немовля 2.5 місяці , приготування їжі для дітей ,прибирання кімнат та догляд за дитячими речами,підтримка порядку в будинку,контроль за виконанням домашніх завдань, збори та супровід з ранку до школи, супровід дітей після школи на додаткові заняття та секції ,укладання до сну.
З немовлям ,гігієна ,годування ,прогулянки ,масажі та догляд за речами немовля.

Друга сім'я- няня для дитини 2 роки дівчинка.Гігієна , приготування їжі, прибирання кімнати та догляд за речами , організації розважальних ігр, супровід до дитячого садку , підтримки порядку в будинку.

Няня для дитини віком 5 років

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
В сім'ї, Харків (Освіта, наука)

Догляд за дитиною,годування(приготування їжі),вкладання спати,прогулянки ,зайняття з вивчення букв та цифр у вигляді гри, відвідування танців та розважальних центрів або секцій, супровід на різні заходи .Гігієна та догляд за кімнатою та дитячими речами.

Няня-помічниця

з 09.2010 по 04.2021 (10 років 7 місяців)
В сім'ях, Харків (Приватні особи)

За цей час працювала в двох сім'ях в різний час.Спочатку в одній 4 роки ,потім в іншій більше 6 років,в кожній з двома дітьми,в одній сім'ї хлопчик 5 років і немовля ,в іншій хлопчик майже 5 років і немовля заявилось згодом.
Без проживання ,з 7:00 до 20:00.6/1.
Обов'язки: повний догляд за дитиною , приготування їжі ,догляд за гардеробом, навчання дисціплини, перевірка та допомога в домашніх завданнях,розклад протягом дня та його дотримання, відвідування кружків та додаткових заходів,ігри та розваги згідно віку,психокорекція за потребою та багато іншого. Паралельно з цим за домовленістю та доплатами допомога в інших домашніх справах .

Няня,помічник вихователя

з 03.2009 по 08.2010 (1 рік 5 місяців)
Дитячий садок, Харків (Освіта, наука)

Догляд за дітьми віку 3-5 років ,розвиток дітей за допомогою книжок та ігор,виховання гарної поведінки та дісціпліни ,вкладання на тиху годину ,підтримання порядку в групі ,кормління та завнішній догляд за кожною дитиною особисто.

Освіта

НТУ ХПІ

Комп'ютерні технології, Харків
Вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Комп'ютерні інтегровані технології та аналіз комп'ютерних систем .
Вступила в 2023 році і навчаюсь дистанційно тут на разі.

Технікум харчової промисловості ім.П.Василенко

Технік-технолог: кондитерські,хлібні, макаронні вироби та харчонцентрати, Харків
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (3 роки)

Виробництво та контроль якості виготовлення макаронних, хлібних та кондитерських виробів, а також харчоконцетрати.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс з "Психології особистості"

2023,4 місяці

Знання і навички

Творчий підхід Організація заходів Активність Активна життєва позиція Стресостійкість Водійські права кат. B MS Word Уважність Комунікабельність Ведення документації Користувач 1С Здатність до навчання Управління командою Лідерство Ведення CRM Poster Висока працездатність

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Порядна та чесна людина,охайна та уважна,дуже відповідальна та стресостійка.Легко знаходжу спільну мову з дітьми будь якого віку.Вивчаю всі напрямки психології,відвідую тренінги та вебінари по саморозвитку особистості.Немаю шкідливих звичок ,веду здоровий спосіб життя.
Хоббі приготування різних смаколиків, організація дозвілля та розваги,читтаня книжок.

Мій контакт для зв'язку [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») також є в месенджерах WhatsApp/Viber/Telegram.

Схожі кандидати

Няня
Київ

Няня
Інші країни

Няня (на выходные)
12800 грн, Київ

Няня (на вихідні)
Київ

Няня
Київ

Воспитатель
Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: