Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10696569

Агроном

Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Гірич Василь Васильович

Дата народження:
29.09.1983 г.

Регіон:
м. Черкаси

Можливість переїзду:
Любий регіон України

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)/ [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

E-mail:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Претендую на посаду: Головний агроном, агроном

Місце народжння: с.м.т. Новотроїцьке, Херсонської обл.
Дата народження: 29.09.1983 р.

Освіта:
Херсонський Державний Аграрний Університет,
Факультет «Агрономія»
Спеціалізація "Вирощування с/г культур у посушливих умовах південного
степу України на зрошенні",2001-2006

Ключова інформація:

Маю досвід роботи на посаді агронома, головного агронома та заступника директора по рослинництву. Знаю технології вирощування різних видів культур, а саме: зернові, технічні, кормові на зрошенні, овочівництво, насінництво - гібридизація. Впевнений користувач ПК. Маю навики планування бюджету та закупівель. Знаю стандарти якості і методи їх підвищення, правила експлуатації сільськогосподарської техніки, організацію технологічних процесів. Швидко знаходжу спільну мову з колективом.
Під час роботи агрономом проводив досліди зі зрошенням на різних сільгосп культурах, , організовував боротьбу зі шкідниками, хворобами та бур'янами, вів звітну документацію, організовував роботи по підготовці грунту для посіву, здійснював контроль за підготовкою, посівом та збором врожаю, складав технологічні карти, забезпечував якісну роботу технологічного обладнання, тракторів та агрегатів.
Маю досвід керування колективом до 100 чоловік. Володію навиками використання технологій точного землеробства, в роботі орієнтуюсь на точні дані індекса NDVI. Приміняю диференційне внесення фосфорних, азотних і калійних добрив.

Досвід роботи:

З 03.04.2018 до 12.09.2023 р. агроном з товарних посівів та насінництва ТОВ «Черлис» посів зернових, технічних та кормових культур, а також насінництво сої та гібридного соняшника, на площі 4000 га із яких 2700 на зрошені. Контроль за підготовкою грунту, посівом, доглядом за посівами, внесення ЗЗР,складанням звітної документації. Наявність дійного стада 400 голів, заготівля кормів під власні потреби: силос, сінаж, сіно, солома. Контроль за веденням звітної документації та використанням ТМЦ.
Місце роботи: Черкаської області.

З 11.02.2016 до 30.03.2018 р. зам. директора по раслиництву ПАТ Агрокомбінат «Слобожанський»: посів зернових і технічних культур на площі 8700 га. Контроль агрономічної служби за підготовкою грунту, посівом, доглядом за посівом, внесенням ЗЗР. Контроль за складанням звітної документації та витратами ТМЦ. Планування та складання технологічних карт та річного бюджету.
Місце роботи: Чугуївський район, Харьківської області.

З 26.02.2015 до 15.08.2015 года головний агроном ТОВ «Агро-Регіон», Бориспільське відділення 11 тис. га, контроль агрономічної служби і відділу механізації на період весняно-польових робіт, контроль внесення ЗЗР.
Місце роботи: Бориспільський район, Київська область ( проектна робота)

З 12.06.2012 до 19.02.2015 р. зам. директора по раслиництву ПАТ Агрокомбінат «Слобожанський»; посів зернових, кормових и технічних культур на площі 9500 га. Відновлення та запуск зрошуваної системи на площі 1550 га. Доповнення зрошуваної систеси поливних машин Волжанка, зрошуваними машинами Фрегат - 5 шт. Зрошення: Волжанка - 1200 га, Фрегат - 350 га. Планування та захист річного бюджету.
Місце роботи: Чугуївський район, Харьківської області.

З 01.02.2012 до 10.06.2012 р. агроном-овочівник ТОВ «Фреш Фуд Агро Север», участь у розрахунку та закладанню з "нуля" проекту на вирощування та зберігання оовочів на площі 300 га. У моєму підпорядкуванні: цибуля – 10 га, морква – 75 га, буряк столовий - 20 га ). Обов'язки: розробка технологічних карт по вирощуванню овощевих культур на крапельному поливі, підготовка грунту, посів, закладання та експлуатація краплиного зрошення. Моніторинг полів на заселеність шкідниками та хворобами, проведення хімобробітків.
Місце роботи: Бориспільський район, Київська область. ( банкрутство компанії)

З 26.04.2011 до 24.02.2012 р. головний агроном ПАТ Агрокомбінат «Слобожанський» посів зернових, кормових и технічних культур, цукрового буряку, на площі 10500 га. Планування та контроль виконання польових робіт агрономічної служби. Планування та складання річного бюджету.
Місце роботи: Чугуївський район, Харьківської області.

З 11.08.2010 до 22.04.2011 р. агроном відділення ООО «Вішва Ананда» посів зернових та технічних культур. Обов'язки: підготовка грунту, посів, догляд за посівами, внесення ЗЗР, збирання. Участь у складані технологічних карт та формуванню бюджету підприємства. На ввірених відділеннях було посіяно 6 тис. га озимої пшениці, 2 тис. га озимого ріпаку, зроблено осінній обробіток грунту. Весною 2011 року посіяно льон олійний, ячмінь ярий.
Місце роботи: Чаплинський район Херсонської області – 10 тис. га, АР Крим Красноперекопський район – 11 тис. га.

З 19.03.2010 до 04.2011 р. агроном-овочівник ПП «Аграрій 3000» вирощування зернових, технічних та овочевих культур на площі 1000 га.( овочі: цибуля – 60 га, бахчові – 60 га, борщовий набір - 10 га ). Обов'язки: підготовка грунту, посів, догляд за посівами, внесення ЗЗР, встановлення та експлуатація краплиного зрошення.
Місце работи: Новотроїцький район, Херсонської області.

З 30.06.2009 до 05.03.2010 р. головний агроном ТОВ «Айленд» посів зернових та технічних культур на площі 4000 га. Обов'язки: контроль за підготовкою грунту, посів, догляд за посівами, збирання урожаю, очищення та зберігання урожаю.
Місце работи: Новотроїцький район, Херсонської області.

З 12.05.2008 до 28.06.2009 р. агроном-овочівник на краплиному зрошенні ( робота у фермера без запису у трудовій) цибуля – 40 га, бахчові – 60 га, помідори – 10 га, моркова, буряк, види капусти – 10 га ). Обов'язки: вирощування розсади, підготовка грунту, посів та посадка розсади, полив та підживлення культур, хімічний захист культур, збирання та зберігання овочів.
Місце роботи: Новотроїцький район, Херсонської області.

З 02.10.2006 до 05.05.2008 р. головний агроном управління агропромислового розвитку Новотроїцької райдержадміністрації Херсонської області. Обов'язки: обстеження посівів с/г культур на предмет видачі державних дотацій (за посів озимих культур, на садівництво та виноградарство, компенсація електроенергії на зрошенні). В якості секретаря ведення протоколів комісії, збір і формування пакету документів від с/г підприємств. Ведення щоденної звітності по стану підготовники грунту, посіву, збиранню с/г культур по Новотроїцькому району (ріллі - 78 тис./га, з них на зрошенні 46 тис./га).
Місце роботи: Новотроїцький район, Херсонської області.

Особисті якості:
стресостійкість, відповідальність, працелюбність, комунікабельність, робота в команді, ціленаправленість, пунктуальність, виваженість в прийнятті рішень.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: