Резюме від 31 травня 2024 Файл

Катерина

Фінансист, адміністратор

Вік:
26 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Міщук Катерина Миколаївна

Освіта:
вересень 2015 р. – червень 2019 р., Національний університет водного господарства та природокористування м.Рівне, факультет «Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту», спеціальність «Фінанси і кредит», диплом бакалавра (денна форма навчання).
вересень 2019 р. – грудень 2020 р., Національний університет водного господарства та природокористування м.Рівне, факультет «Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту», спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», диплом магістра (денна форма навчання).
Тема дипломної роботи (бакалавр): «Формування, аналіз та шляхи зниження витрат підприємства (на прикладі Товариства з обмеженою відповідальністю «Хлібодар» Торгової марки «Рум’янець»)».
Тема дипломної роботи (магістр): «Капітал підприємства: джерела його формування та напрями оптимізації (на прикладі Акціонерного товариства «Фармак»)»
Додаткова освіта:
квітень 2018 р. курс «Як створити стартап», платформа онлайн-курсів Prometheus.
квітень 2018 р. курс «Підприємництво. Власна справа в Україні», Києво-Могилянська бізнес школа, платформа онлайн-курсів Prometheus.
квітень 2018 р. курс «Фінансовий менеджмент» », Києво-Могилянська бізнес школа, платформа онлайн-курсів Prometheus.
вересень – жовтень 2020 р. курс «FinTech Foundations and Overview», «The Hong Kong University of Science and Technology», платформа онлайн-курсів Coursera.
Участь в студентських конкурсах:
- 2017 р. Збірник «Студентський вісник Національного університету водного господарства та природокористування» Випуск 1(7) «Аналіз сучасного стану міжбюджетних відносин в Україні»;
- 2019 р. Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Актуальні проблеми обліково-аналітичного забезпечення суб’єктів господарювання в умовах сталого розвитку» Тема доповіді: «Податок на додану вартість та його роль у формуванні доходів державного бюджету України»;
-2019 р. Міжнародна науково-практична конференція вчених, молодих науковців, аспірантів та студентів «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції» Тема доповіді: «Ринок нерухомості в Україні в умовах євроінтеграції»;
-2020 р. Міжнародна науково-практична конференція «Соціально-компетентне управління корпораціями в умовах поведінкової економіки» Тема доповіді: «Діяльність ломбардів на фінансовому ринку: загрози та перспективи розвитку»;
-2020 р. Міжнародна науково-практична конференція вчених, молодих науковців, аспірантів та студентів «Актуальні проблеми теорії і практики менеджменту в контексті євроінтеграції» Тема доповіді: «Коронавірус і бізнес: як карантин змінить ринок страхування»;
-2020 р. Міжнародна науково-практична конференція «Напрями та сучасні чинники розвитку міжнародних відносин: економічні та політичні аспекти»
Тема доповіді: «Ризики банківського проектного фінансування та методи управління ними».
Досвід роботи:
З січня 2021р. по травень 2021р. працювала в компанії Mindy Teams. На посаді графічний асистент у сфері Data Annotation.
З червня 2021р. по вересень 2023 р. працювала в Польщі на посаді бармен-офіціант.
З 11 грудня 2023 р. по 24 травня 2024 р. працювала в компанії “Золотий Вік” на посаді фахівець контрольно ревізійного відділу.
Професійні та інші навички
Навички роботи з комп’ютером
- Знання програм MS Office (Word, Excel)
- робота в програмі 1С
- Навички оперативного пошуку інформації в мережі Інтернет.
Додаткова інформація
Мета:
Отримати роботу в фінансовій сфері з можливістю подальшого кар’єрного зростання, мати можливість використати набуті вміння і навички.
Набуті професійні навички:
За час навчання набула навичок аналізу інформації, оцінки результатів фінансово-господарської діяльності компанії в динаміці за кілька років, аналізу економічних показників результатів діяльності компанії, здатність забезпечувати фінансово-економічну безпеку підприємств та ефективне використання фінансових ресурсів, організовувати раціональне управління інвестиційними та інноваційними процесами, здатність приймати управлінські рішення, оцінювати ефективність і контролювати їх виконання на основі знань фінансового, банківського та страхового менеджменту.
Знання мов: українська – рідна, польська – вільно володію, англійська – початковий рівень.
Особисті якості:
• Наполегливість;
• Відповідальність;
• Цілеспрямованість;
• Пунктуальність;
• Здатність швидко навчатись;
• Комунікабельність;
• Старанність;
• Толерантність;
• Доброзичливість;
• Стресостійкість;
• Націленість на результат;
• Прагнення до розширення своїх знань та професійних навичок.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: