• PRO

Сергій

Регіональний директор

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Засновник

from 01.2014 to 02.2022 (8 years 1 month)
ТОВ Хенрік, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення з нуля підприємства, організація відділу логістики та відділу збуду, закупівля у межах України пілетів з лузги соняшника, та поставка на атомні електростанції у Польщі. Реєстрація відкриття банківскіх рахунків, отримання картки ЗЕД у митниці, підписання договорів оренди офісу, складу, тупіка на залізниці, набір персоналу, отримання сертифікатів та лінцензій для експорту. Управління компанією: комерційна, фінансова, адміністративно-господарська діяльність. Ведення перегорів та підтримання ефективних ділових відносин з ключивими партнерами. Розробка, реалізація стратегії та плану розвитку компанії, підбір та навчання персоналу, забезпечення безперебійного процесу постачання на атомні електростанції у Польщі.

Керівник проекту

from 04.2013 to 01.2021 (7 years 9 months)
Uranium carwash, Кропивницький (Послуги для населення та бізнесу)

Створення власного бренду мийок самообслуговування, успішний запуск мийок у Кропивницькому, Черкассах, Знамянці, Білій Церкві. Пошук земельних ділянок під автомийку самообслуговування, аналіз обьектів, строки будівництва, прогноз реалізацї, контроль будівництва, модернізація мийок, контроль проведення реконструкції, координація взаімодії всіх підрозділів, що беруть участь у будівництві, розробка та збірка власного пульта управління для автомийки.

Керівник підрозділу

from 06.2010 to 08.2013 (3 years 2 months)
ДП Капарол-Україна, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація нового підрозділу з нуля, пристосування Німецьких стандартів та процесів до Українського ринку, вихід на позначку обороту в 3 млн грн за 6 місяців, перемога у номінаціях «Кращий об’єкт України» 2017 рік, кращий об’єкт Європи 2018, приз у номінації «Кращий керівник року». Організація роботи структурного підрозділу, Ведення перегорів з новими партнерами, робота з vip клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, розробка систем мотивацї працівників, розробка політики збуту, управління каналами збуту, участь у тендерах, розробка та впровадження програм розвитку структурнуго підрозділу, планування, постачання складських запасів, аналіз ринку та діяльності конкурентів, організація проведення, тренінгів та семінарів.

Керівник напрямку

from 01.2005 to 01.2010 (5 years)
ЗАТ Елгран, Кропивницький (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація збуду та логістики, відкриття нових ринків збуту за межами України, зокрема Шрі-Ланки та Туриції

Education

КНТУ

Проектування та експлуатація машин, Кропивницький
Higher, from 2000 to 2005 (5 years)

Knowledge and skills

  • Стресостійкість
  • Організаторські здібності
  • Лідерство
  • Управлінські навички
  • Управління будівельною компанією

Additional information

Починаючи з 2010 працював на керівних посадах, займався створенням та організацією роботи нових компаній та бізнесів. Відкрив новій підрозділ Caparol у Кропивницькому, , який за пів року вийшов на оборот у 3 млн.грн. Був засновником міжнародної компанії Херніл, з реєстрацією у Чехії, налагодив канали поставок з України та канали збуту у Чехії та Польщі. З 2018 року займаюсь будівництвом та запуском авто-мийок самообслуговування, як по замовленню так і власних, створив власний бренд. За рахунок високої самоорганізованості та цілеспрямованості вдається
досягати поставлених цілей як у бізнесі, так і у особистому житті.

Хобі
Бейсбол: майстер спорту міжнародного рівня, у складі збірної України – чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України. Головний менеджер та гравець команди вищої ліги «Уран».

Candidates by city