Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10045631

Помощник маркетолога

Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Маркетолог

с 12.2021 по 10.2023 (1 год 10 месяцев)
Бий Будуй Копай, Дніпро (Роздрібна торгівля)

З 2021 року працюю у сфері маркетингу, починав із фрілансу. Створював сайт і після чого створював для нього рекламу.( Через Гугл та Яндекс рекламу, пізніше через Фейсбук та Інстаграм )

Через пів року працював на компанію, яка продавала деталі для автомобілів по всій Україні. Закінчив роботу для написання дипломної роботи та підвищення кваліфікації.

Зараз підробляю на компанію Бий Копай Будуй. Стежив за акаунтами у п'яти областях України з різними спеціалізаціями. У зв'язку з тим, що я все оптимізував і робота займає мало часу (Час в день), шукаю головну роботу.

Образование

Класичний Приватний Університет

Магістр з маркетингу (управління та адміністрування), Запоріжжя
Высшее, с 2016 по 2022 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

DevEducation курс по Manual тестированию

2022 1 рік

Знания и навыки

Android Studio Apache JMeter Jira Ручне тестування HTML Написання bug reports Написання тест-кейсів Postman CSS SQL Складання чеклістів Git Adobe Photoshop Ведення документації Стрес-тестування MS Excel Angular Kanban Scrum Scrumban Development tools

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Готовий до відряджень, нового досвіду та легко навчаюсь.

Маючи креативність та досвід у використанні Фотошопу та Ілюстратору, я успішно втілюю унікальні та помітні графічні концепції. Мій досвід у просуванні веб-сайтів через Google Ads, Яндекс.Директ та соціальні медіа, такі як Instagram та Facebook, доводить мою здатність досягати аудиторії та генерувати трафік.

Мої стандартні навички в HTML і CSS дозволяють мені не лише створювати привабливі веб-сторінки, а й оптимізувати їх для пошукових систем, забезпечуючи найкращі позиції у результатах пошуку. Крім того, я вмію ефективно вести документацію, що сприяє систематизації та управлінню проектами, а також дозволяє гарантувати якість та своєчасне виконання завдань.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: