Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Микола

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
42 года
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф, Шеф-кухар

с 05.2014 по 07.2024 (10 лет 2 месяца)
Орігамі, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка власного авторського меню, з урахуванням фудкостів.
Доведення до максимальної маржинальності.
Підбір персоналу, адаптація, навчання, контроль виконання обов'язків, прийом екзаменів.
Багато вдячних співробітників навчив та які досі працюють по професії.
Постійні клієнти особисто дякують та згадають роки нашої смачної співпраці!

Шеф-кухар

с 02.2011 по 05.2014 (3 года 3 месяца)
р-н "Кіото", Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу з "0"
Розробка Пан-азійского, суші меню
Підбір, адаптація, навчання персоналу
Контроль якості, перевірка та оптимізація робочого процесу

Шеф-кухар

с 03.2008 по 03.2011 (3 года)
р-н Панорама, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Аналіз, оптимізация робочих процесів,
розробка та впровадження нового меню
Навчання та адаптация співробітників
пошук та навчання нових співробітників

Шеф-кухар

с 04.2007 по наст. время (17 лет 5 месяцев)
р-н "Казанова", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження нового меню
адаптація сезонного меню щокварталу,
пошук, навчання, та адаптація співробітників

Су-шеф

с 01.2006 по 03.2007 (1 год 2 месяца)
готельно-ресторанний комплекс "Dynamo-Home", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи співробітників різних відділів кухні
навчання та адаптация нових членів команди

Кухар

с 11.2004 по 01.2006 (1 год 2 месяца)
розважальний комплекс "River Palace", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

приготування страв гарячого та холодного відділів кухні
робота з французьким, італійським, українським, європейським меню

Сушист

с 09.2003 по 10.2004 (1 год 1 месяц)
р-н "Місце зустрічі", Маріуполь (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв японськой кухні, суші

Образование

СПТУ-29

Кухар, Керч
Среднее специальное, с 1999 по 2000 (1 год)

Знания и навыки

  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Приготування гарячих страв
  • Комунікабельність
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Українська кухня
  • Готування піци
  • Готування на мангалі
  • Готування суші
  • Неконфліктність
  • Італійська кухня

Знание языков

Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: