Петро,
Кухар 5 розряду, кондитер 3 розряду, інженер-технолог з бродіння спиртних виробів, 2 900 грн
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1233916/
Опыт работы
Кухар - універсал
с 02.2012 по 10.2012
(8 месяцев)
рейкарц хотел менеджмент (ресторан Медіваль****)
Робота починалася з 6-30 і закінчувалася в 22-00 Тиждень через тиждень. Приготування і видача шведської лінії, Приготування і видача замовлень, Приготування і видача обідів та вечерь на замовлення і окремо на персонал, миття всього посуду, загальне прибирання, та інше. ні досягнень, ні подяк, ні заохочень за це все небуло!
Кухарем 2008р. і різноробочим 2009р.
с 06.2008 по 09.2012
(4 года 3 месяца)
ПУ ЛОЦ «УКООПСПІЛКА» (Лікувально-Оздоровчий Центр)
•м. Трускавець «Карпатський Дім» маляр-штукатур у 2007р
•м. Алушта ПУ ЛОЦ «УКООПСПІЛКА» кухарем 2008р. і різноробочим 2009р.
•м. Львів ресторан «Криївка» виробнича практика кухарем 3 місяці 2009
•м. Трускавець ресторан «Білий Дворик» виробнича практика кухарем 4 місяці 2009р
м. Львів готель Львів кухарем з 1.10.2011 по 1.02.2012
В Алушті нагороджений преміями, грамотами, та записом у трудову книжку
Образование
Львівська Політехніка
Інженер по Бродінні спиртних виробів, Львів
Неоконченное высшее, с 2011 по 2013 (2 года 4 месяца)
Заочне навчання
Дополнительная информация
РЕЗЮМЕ
Особисті дані: Прус Петро Андрійович
Дата народження: 21 липня 1990 року
Місце проживання: Львівська обл., Дрогобицький р-н, м. Борислав вул. Коваліва 46 кв. 204,
тел. моб: [
Громадянство: українець
Сімейний стан: одружений
Освіта:
2007-2010рр. ВНЗ «Львівський кооперативний коледж
економіки і права»
Спеціальність: Технологія харчування
2010-2013рр. ВНЗ Університет "Львівська Політехніка", / заочно /
14.10.10 р. В академ відпустці
Спеціальність: Харчова технологія та інженерія
Відзнаки: Диплом техніка-технолога з відзнакою, Свідоцтво
Кухаря 5-го розряду, кондитера 3-го розряду.
Нагороджений грамотами за високі трудові досягнення і
добросовісне відношення до своїх професійних
обов’язків при проведенні курортних сезонів 2008 та
2009 рр. ( м. Алушта )ПУ ЛОЦ «УКООПСПІЛКА»
Комп’ютерна грамотність: середній рівень
Військова служба: Строкова військова служба у в/ч А0222 Окремого Полку Президента
України 1 рота Почесної Варти
Особисті якості: Можу працювати в різний графік,
відповідальний, комунікабельний, швидко навчаюсь, прагну до
кар’єрного росту
Працював у:
•м. Трускавець «Карпатський Дім» маляр-штукатур у 2007р
•м. Алушта ПУ ЛОЦ «УКООПСПІЛКА» кухарем 2008р. і різноробочим 2009р.
•м. Львів ресторан «Криївка» виробнича практика практика кухарем 3 місяці 2009
•м. Трускавець ресторан «Білий Дворик» виробнича практика кухарем 4 місяці 2009р.
АВТОБІОГРАФІЯ
Я, Прус Петро Андрійович народився 21 липня 1990 року, проживаю у Львівській області, Дрогобицький р-н, м. Борислав , вул. Коваліва 46 кв. 204, тел. моб.[
Громадянство - українець.
У 1996 році пішов в перший клас середньої школи № 4 у м. Борислав.
30.05.2006 року закінчив Всеукраїнську Комп’ютерну Школу та отримав свідоцтво, що засвідчує про володіння теоретичними знаннями та практичними навичками для роботи з програмами: Microsoft Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel.
У 2007 році закінчив середню школу №4 в м. Борислав та отримав атестат про повну загальну середню освіту, у цьому ж році поступив до Львівського кооперативного коледжу економіки і права на спеціальність «Технологія харчування». Нагороджений грамотами за високі трудові досягнення і добросовісне відношення до своїх професійних обов’язків при проведенні курортних сезонів 2008 та 2009р.р. в м. Алушта ПУ ЛОЦ «УКООПСПІЛКА». В 2010 році закінчив повний курс за спеціальністю «Технологія харчування» та отримав диплом техніка-технолога з відзнакою та здобув кваліфікацію «Кухар 5 розряду» та «Кондитер 3 розряду».
В 2010 році поступив в Університет «Львівська Політехніка» на спеціальність «Харчова технологія та інженерія», форма навчання заочно. З 14.10.10р в академ відпустці. Напрям «Бродіння спиртних виробів »
Призовною комісією Дрогобицького району Львівської області визнаний придатним до військової служби, призваний на строкову службу і направлений у військову частину 06.05.2010 року.
Військову присягу склав 22 травня 2010 року у військовій частині А1622, в Чернігівській області, Козилецького району, с.м.т. Десна.
В період з 1.06 по 7.10.2010 року пройшов навчання при в/ч А1622 за програмою підготовки командирів механізованих відділень на (БТР) ВОС 12 41 82.
14.04.2011 року на підставі Указу Президента України № 1009 від 04.11.2010 року звільнений (демобілізований) в запас.
Військове звання: молодший сержант.
Займана посада: командир 3 відділення 3 взводу 1 роти почесної варти батальйону почесної варти окремого полку Президента України Військової частини А0222 в м. Київ. За час служби нагороджений подякою та грамотою за високий патріотизм та професіоналізм у повсякденній діяльності та з нагоди звільнення з лав Збройних Сил України. Приймав участь у заходах пов’язаних з перебуванням в Україні іноземних делегацій та високопоставлених осіб.
Сімейний стан – одружений.
Ні я, ні члени моєї родини під слідством не перебували, та до кримінальної відповідальності не притягалися.
21.04.2011р.( Прус П.А.)
Похожие кандидаты
-
Інженер-технолог (спирт ректифікований, біоетанол, лікерно-горілчані вироби)
Львов, Винница , еще 6 городов -
Прибиральниця, кухар, пекар лавашу, контролер-ревізор, посудомийниця, викладач товару, няня
17000 грн, Львов -
Технолог харчової промисловості, пекар, кондитер
Львов, Ивано-Франковск , еще 5 городов -
Кухар, помічник пекаря, кондитер
Львов -
Пекар, кухар, кондитер, аніматор
30000 грн, Львов -
Кухар, пекар, кондитер
Львов