Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Дмитро

Територіальний менеджер, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Територіальний менеджер

с 10.2009 по наст. время (14 лет 11 месяцев)
ПрАТ "Оболонь", Київ (Харчова промисловість)

Розвиток і організація продажу в Івано-Франківській області. Підбір, навчання торгової команди, управління персоналом, аналіз, планування, постановка цілей та завдань, контроль за досягненнями: збільшення обємів продаж, збільшення клієнської бази, розширення асортименту СКЮ, встановлення холодильного обладнання, робота з мережевими клієнтами. Керування маркетинговими бюджетами: планування, формування, реалізація, контроль. Повний цикл реалізації продукції: первинні, вторинні продажі.
Досягнення:
збільшення обсягу продажу продукції за останній рік на 32%.
підключення до співпраці мереживих клієнтів в Івано-Франківську та області, а саме: "Е Продукти", "Асорті", "Сімейний кошик", "Freh market", "Галицька торгова компанія", "Наш Край", "SPAR", "Єврик", "GROШИК". Покращення умов співпраці (розширення асортименту та встановлення холодильного обладнання) з регіональними сітками: "Тайстра", "Торба", "Близенько", "Рукавичка", "Овація".
Збільшення активної бази клієнтів, що призвело до розширення штату торгової команди (+4 торгових представника та +1 супервайзер). Загальна кількість торгових представників 25 шт і 4 супевайзери.
Присутність холодильного обладнання в 72% торгових точок, що торгують пиво-безалкогольною продукцією.

Супервайзер

с 08.2005 по 10.2009 (4 года 2 месяца)
ПрАТ "Оболонь", Київ (Харчова промисловість)

- підбір, навчання, мотивація, управління, контроль торговельної команди (12 торгових представників)
- ефективна комунікація з клієнтами на ввіреній території: перемовини, підписання договорів співпраці та маркетингу, укладання домовленостей щодо проведення акцій, проведення самих акцій, бонусація
- контроль і виконання якісних і кількісних показників дистрибуції на ввіреній території (план продажу, дебіторська заборгованість, стандарти представленості)

Торговий представник

с 04.2004 по 11.2004 (7 месяцев)
ТОВ "Тера ІВ", Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Торговий представник

с 03.2004 по 07.2005 (1 год 4 месяца)
ПП "Віталс", Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Образование

ІФНУНГ

Менеджмент Організацій, Івано-Франківськ
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Управління персоналом

Знания и навыки

  • MS Office
  • Користувач Internet
  • Користувач ПК
  • Windows
  • Операційні системи

Дополнительная информация

Особисті якості:
Професіоналізм, відповідальність, уважність, цілеспрямованість, творчий потенціал, організаторські та керівні здібності, здатність швидко засвоювати нові знання, уважний до критики, роблю відповідні висновки, володію особистими морально-діловими якостями, правильно і швидко реагую на поставлені задачі, в разі необхідності особисто приймаю відповідальні рішення для найбільш ефективного досягнення позитивного результату. Вмію працювати в команді, здійснювати контроль за виконанням поставлених завдань.Одружений. Наявність власного авто.

Кандидаты по городам