Резюме від 20 травня 2024 PRO

Тетяна

Операційна директорка мережі закладів харчування, керуюча кафе, баром, sales, project manager

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційна директорка ( наразі віддалено)

з 08.2021 по нині (2 роки 9 місяців)
івент-простір EVOhub ( бар, кафе, конференц-зал), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- відкриття start-up з нуля, що включало:
- створення концепції закладу;
- складання інвестиційного бюджету та фінансове планування;
- контроль будівництва: встановлення та підтримка комунікації між всіма залученими учасниками проєкту, постановка технічних завдань, координація роботи команди та взаємодія всіх учасників проєкту в межах встановленого терміну та бюджету;
- закупівля обладнання;
- контроль за відпрацюванням технологічних процесів;
- підбір та навчання персоналу;
- розробка та впровадження політики стандартів компанії;
- формування сервісності в обслуговуванні гостей.

- організація операційної діяльності за всіма напрямками - конференц-зал, бар, кафе, що включає:
- налаштування системи обліку ( в програмі SYRVE), контроль касової дисципліни;
- планування показників витрат та прибутку, звітність, аналіз;
- контроль за обов’язковим документообігом з замовниками оренди залів;
- планування платіжного календаря, звірка з постачальниками;
- організація та контроль закупівельної діяльності в нових умовах;
- співпраця з волонтерськими організаціями, проведення благодійних заходів, організація благодійного харчування населення під час повномасштабного вторгнення.

Результат роботи: під моїм керівництвом проєкт відкрився в затверджені терміни (3,5 місяці активного будування від руїн до 100% готовності). Вже в перший місяць оренда конференц-залів в event-просторі становила 50% від планового показника. Потім був 1 рік волонтерства і в травні 2023 р. простір знову запрацював і наразі спостерігається щомісячний приріст в прибутку.

Керівник відділу розвитку франчайзингового напрямку діяльності

з 09.2020 по 07.2021 (10 місяців)
Діджитал - агенство «RaHuBa, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

- планування та організація проектів ресторанного бізнесу за схемою франчайзингу;
- складання посадових інструкцій, стандартів, внутрішніх положень для операційного управління мережею;
- участь у створенні маркетингової стратегії просування франшизи на ринку;
- прорахунок фінансової моделі окупності, управління економічними показниками;
- запуск точок франчайзингу з "0".

Результат роботи: готовий пакет документації по 3 напрямам (пекарня, шаурма-бар, кав’ярня), відкрито 5 закладів.

Керуюча start-up, керуюча ресторану

з 01.2018 по 08.2019 (1 рік 7 місяців)
ресторан "Мысли вслух", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

- реалізація start-up проєкту під ключ - від пошуку приміщення, створення концепції до повного запуску;
- погодження найденого приміщення;
- планування та організація проєкту будівництва згідно вимог та ресурсів компанії;
- встановлення та підтримка комунікації між всіма залученими учасниками проєкту;
- постановка технічних завдань;
- координація роботи команди та взаємодія всіх учасників проєкту в межах встановленого терміну
та бюджету;
- ведення та архівація проєктної документації, звітність;
- виявлення та управління ризиками;
- участь в проєктуванні технологічних ліній, замовлення обладнання, інвентарю;
- підбір персоналу та контроль за навчанням та адаптацією персоналу;
- складання посадових обов'язків, штатних розкладів, розпорядків дня, чек-листів та іншої внутрішньої документації;
- бюджетування, аналіз фінансового результату;
- контроль за виконанням завдань з операційного та стратегічного маркетингу;
- налагодження закупівельної політики, підбір постачальників, моніторинг цін.
- керівництво командою до 40 осіб, 180 посадочних місць.

Результат роботи: виведення ресторану в операційний нуль за 5 місяців роботи.
Ресторан отримав нагороду премії «Сіль» - «Відкриття року» в перший рік існування

Регіональний керуючий мережею закладів

з 06.2014 по 09.2017 (3 роки 3 місяці)
Мережа азіатських та українських кафе швидкого харчування, Харків, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки:
- управлінський контроль адміністративно-господарської та фінансово – економічної діяльності закладів;
- формування бюджету, контроль за виконанням;
- участь у розробці концепції меню та опрацюванні асортименту;
- підбір та адаптація персоналу, проведення тренінгів та атестацій, керівництво командою понад 50 осіб;
- складання посадових обов'язків, штатних розкладів, розпорядків дня, чек-листів та іншої внутрішньої документації;
- ведення товарообігу та контроль за якістю та швидкістю видачі продукції (у зал та на доставку) по всіх підрозділах;
- запуск нових точок з «0»;
- укладання договорів з підрядниками та постачальниками, контроль виконання зобов'язань.

Результат роботи: налагоджена системи управління операційною діяльністю та контроля якості обслуговування в нових закладах в віддалених від головного офісу.

Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами, регіональний менеджер зі збуту

з 07.2011 по 09.2013 (2 роки 2 місяці)
Кондитерська фабрика "Солодкий світ", Харків (Харчова промисловість)

- опрацювання індивідуальних замовлень під Private Label (власні ТМ);
- координація дизайну та друку всіх іміджевих матеріалів по бренду;
- підтримка довгострокових договірних взаємовідносин з корпоративними клієнтами;
- проведення переговорів, укладання договорів з потенційними клієнтами;
- підключення до співпраці національних та регіональних торгових мереж;
- постановка завдань, цілей просування ТМ на ринках збуту (Західна та частково Центральна Україна)
дистриб'юторам, робота з оптовими базами, ключовим роздрібом.
- контроль дебіторської заборгованості.

Результат роботи: внесення пропозиції та розробка нового напряму корпоративних замовлень на підприємстві.

Освіта

ХДУХТ (харчування та торгівлі)

Менеджмент, Харків
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Знання і навички

Систематизація бізнесу Ефективна комунікація Знання стандартів обслуговування Ініціативність Відповідальність Самостійне прийняття рішень Управлінські навички Управління командою Управління рестораном

Додаткова інформація

Маю власну кава-точку, яка запрацювала в центрі м.Харків під час війни.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: