Сергій
Бренд шеф-кухар, технолог
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Тернопіль
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Одеса, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4045375
Досвід роботи
Розробник меню
з 01.2007 по нині
(17 років 5 місяців)
Restaurant consulting, Тернополь (Відкриття закладів громадського харчування з нуля, корекція діючого меню)
Відкриття закладів громадського харчування з нуля, підбір обладнання, проектування кухні, навчання персоналу, корекція діючого меню.Тренінги для працівників
Освіта
Курси підвищення кваліфікації у м. Ченстохова (Польща)
Харчовий, Ченстохова
Вища, з 2016 по 2016 (1 місяць)
Курси підвищення кваліфікації в одного з кращих кухарів Європи,власника закладів у Польщі та Італії Даріо Тодешіні
ТНТУ імені Пулюя
Харчовий, Тернополь
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)
Інженер-Технолог . Консервування плодів та овочів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)
Технік-технолог макаронних та кондитерських виробів і харчоконцентратів
ТВПУ ресторанного сервісу та торгівлі
Харчовий, Тернополь
Середня спеціальна, з 2004 по 2007 (2 роки 9 місяців)
Кухар-кондитер ,пекар-тістороб 5 розряду
Додаткова освіта та сертифікати
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
2016
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Консалтинг (відкриття закладів громадського харчування з нуля)
•Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
про себе:
ШЕФ-КУХАР,ЧЛЕН АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ ,
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ (СТРАВА ВІД ШЕФА),
АВТОР ТА ВЕДУЧИЙ КУЛІНАРНОЇ ПРОГРАМИ "ВІВСЯНКА,СЕР!"
АВТОР КУЛІНАРНИХ СТАТЕЙ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ГЛЯНЦЕВОГО ЖУРНАЛУ CITI LIFE.
Я діючий шеф-кухар,з 2011 року Член Асоціації Шеф-Кухарів України.Мав досвід роботи у місті Києві з 2008 по 2014 рік ,де мав можливість працювати з відомими шеф-кухарями світу та України у різних закладах з різною кухнею для прикладу:Китайська,французька,Італійська японська українська ,також я працюю у стилі фюжин .
У 2015-му створив спільно з телеканалом "ІНТБ" свою авторську програму "СТРАВА ВІД ШЕФА",також я веду кулінарну рубрику у журналі "CITI LIFE".
з 2015 засновник консалтингової компанії "Restaurant Consulting"
У 2020-му створив спільно з телеканалом "Тернопіль1" кулінарно-пізнавальну програму для всієї сім'ї "ВІВСЯНКА,СЕР!" Яку можна переглянути у фейсбук - [
Або You tube https://m.youtube.com/playlist?list=PLPfxSTsKnue4zbBtUqhVmjkhOCc9TxbIf
Проходив курс підвищення кваліфікації у Польщі ,в Італійського Шеф-кухая Dario Todeschini
Якщо Вас зацікавила інформація щодо інформації яку ви прочитали вище дзвоніть
[
Інші резюме цього кандидата
Житомир, Івано-Франківськ, ще 8 міст
Вища освіта · Повна зайнятість, неповна зайнятість
Освіта: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь). Інженер технолог харчової промисловості.Консервування плодів та овочів...
Івано-Франківськ, Львів, ще 6 міст
Вища освіта · Повна зайнятість
Освіта: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Житомир, Івано-Франківськ, ще 8 міст
Вища освіта · Повна зайнятість
Освіта: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Івано-Франківськ, Луцьк, ще 5 міст
Вища освіта · Повна зайнятість
Освіта: 09.2009 - 06.2013: Харчовий (ТНТУ імені Пулюя, Тернополь)....
Схожі кандидати
Помічник кухаря, кухонний працівник, кухар, бариста, бармен-касир
10000 грн, Київ, Біла Церква
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Вінниця, Дніпро
,
ще 4 міста
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно
Бренд-шеф, кухар
Інші країни, Дистанційно
Бренд-шеф, технолог
Рівне