Наталія
Менеджер систем якості, інженер-лаборант харчової продукції
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 36 років
- Місто проживання:
- Бровари
- Готовий працювати:
- Бровари, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5620935
Досвід роботи
Менеджер систем якості
з 03.2020 по 06.2022
(2 роки 3 місяці)
ТОВ "Сільпо Фуд', Бровари (Харчова промисловість)
контроль процесу виконання і дотримання персоналом вимог усіх документів системи управління якістю;
- контроль цілісності системи управління якістю при плануванні та внесені змін до неї;
- планування, розробку та актуалізацію документації системи управління якістю;
- своєчасне внесення змін та вилученню з обігу скасованих документів системи управління якістю;
- навчання та ознайомлення персоналу з документацією;
- проведення внутрішніх аудитів, оформлення їх та інформування керівництва про їх результати;
- удосконалення ефективності системи управління якістю;
- приймаю участь в апробації, валідації нових методів та устатковання.
Лаборант хімічного аналізу
з 09.2019 по 03.2020
(6 місяців)
ТОВ "Сільпо Фуд, Бровари (Харчова промисловість)
відбір зразків для проведення лабораторних випробувань;
- проведення лабораторних аналізів, випробувань, досліджень сировини, напівфабрикатів, матеріалів та готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам та стандартам.
Інженер лаборант харчової продукції
з 12.2010 по 08.2019
(8 років 8 місяців)
Київський маргариновий завод, Київ (Харчова промисловість)
В обов'язки входить:
- приймання вхідної сировини та пакувальних матеріалів, перевірка їх якості та відповідності замовлення, контроль супровідної документації з якості;
- контроль готової продукції на фізико-хімічні показники згідно нормативних документів;
- проведення контролю якості готової продукції, що відгружається, та надання супровідної документації з якості.
Тимчасово виконувала обов"язки інженера зі стандартизації та якості харчових продуктів
Освіта
Національний Університет Харчових Технологій
Факультет:“Технологія оздоровчих продуктів та готельно-ресторанної справи”, Спеціальність: “Технологія продуктів оздоровчо-профілактичного призначення”, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Сертифікат Audit&Certification "Вимоги стандарту IFS версії 7.0 до системи менеджменту якості та харчової безпеки.
2021, 3 дні
ТОВ " Центр розвитку якості". Організація та проведення внутрішнього аудиту відаовідно до вимог ISO/IEC 17025, ISO 19011
2020, 4 дні
Додаткова інформація
Особисті якості:відповідальна,організована, здатна та готова до швидкого навчання, дисциплінована, вимоглива до себе, стресовстійчива.
Мета: отримати вакантну посаду, котра дозволе використати отриманий досвід і вдосконалити професійні навики роботи з перспективою в карьєрі та професійним ростом.
Особиста інформація.
Одружена, маю дитину.
Схожі кандидати
Менеджер з якості та безпечності харчової продукції
Київ
Спеціаліст з якості та безпечності харчової продукції
Київ, Бровари
Менеджер по роботі з клієнтами, інженер з якості, керівник відділу
Київ, Запоріжжя, Дистанційно
Инженер по качеству, начальник отдела качества
Київ, Боярка, Вишневе (Київська обл.)
Начальник відділу, менеджер виробництва, інженер з якості
60000 грн, Київ