Резюме від 13 травня 2024 PRO

Наталія

Менеджер систем якості, інженер-лаборант харчової продукції

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер систем якості

з 03.2020 по 06.2022 (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Сільпо Фуд', Бровари (Харчова промисловість)

контроль процесу виконання і дотримання персоналом вимог усіх документів системи управління якістю;

- контроль цілісності системи управління якістю при плануванні та внесені змін до неї;

- планування, розробку та актуалізацію документації системи управління якістю;

- своєчасне внесення змін та вилученню з обігу скасованих документів системи управління якістю;

- навчання та ознайомлення персоналу з документацією;

- проведення внутрішніх аудитів, оформлення їх та інформування керівництва про їх результати;

- удосконалення ефективності системи управління якістю;

- приймаю участь в апробації, валідації нових методів та устатковання.

Лаборант хімічного аналізу

з 09.2019 по 03.2020 (6 місяців)
ТОВ "Сільпо Фуд, Бровари (Харчова промисловість)

відбір зразків для проведення лабораторних випробувань;

- проведення лабораторних аналізів, випробувань, досліджень сировини, напівфабрикатів, матеріалів та готової продукції для визначення відповідності чинним технічним умовам та стандартам.

Інженер лаборант харчової продукції

з 12.2010 по 08.2019 (8 років 8 місяців)
Київський маргариновий завод, Київ (Харчова промисловість)

В обов'язки входить:
- приймання вхідної сировини та пакувальних матеріалів, перевірка їх якості та відповідності замовлення, контроль супровідної документації з якості;
- контроль готової продукції на фізико-хімічні показники згідно нормативних документів;
- проведення контролю якості готової продукції, що відгружається, та надання супровідної документації з якості.
Тимчасово виконувала обов"язки інженера зі стандартизації та якості харчових продуктів

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Факультет:“Технологія оздоровчих продуктів та готельно-ресторанної справи”, Спеціальність: “Технологія продуктів оздоровчо-профілактичного призначення”, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат Audit&Certification "Вимоги стандарту IFS версії 7.0 до системи менеджменту якості та харчової безпеки.

2021, 3 дні

ТОВ " Центр розвитку якості". Організація та проведення внутрішнього аудиту відаовідно до вимог ISO/IEC 17025, ISO 19011

2020, 4 дні

Додаткова інформація

Особисті якості:відповідальна,організована, здатна та готова до швидкого навчання, дисциплінована, вимоглива до себе, стресовстійчива.
Мета: отримати вакантну посаду, котра дозволе використати отриманий досвід і вдосконалити професійні навики роботи з перспективою в карьєрі та професійним ростом.
Особиста інформація.
Одружена, маю дитину.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: