Резюме від 21 травня 2024 PRO

Ольга

Біолог-мікробіолог, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мікробиолог

з 03.1996 по 09.2019 (23 роки 6 місяців)
КДУ ім.Т.Шевченка, Київ (Навчання,педагогіка, біологія)

Багато років працювала в КДУ ім.Шевченка,на кафедрі мікробіології та загальної імунології. Пройшла шлях від лаборанта до мікробіолога 1 категорії (спеціаліст-мікробіолог)
1. Володію усіма загальними методиками мікробиологічних досліджень (маю досвід багаторічної праці з мікроорганізмами 3 - 4 групп патогенності). А саме: виготовлення поживних середовищ, бактеріальний посів на тверді та рідкі середовища, посів до окремих колоній. Виділення чистої культури. Навички визначення ЗМЧ повітря,води, грунтів, проведення санітарно- эпідеміологічних досліджень властивостей мікроорганізмів. Загальна мікроскопія та морфологія. Засоби фарбування препаратів мікроорганізмів. Визначення їх біохімічних властивостей на аналізаторі Viteк. Виготовлення постійних препаратів мікроорганізмів у якості учбово-показового матеріалу.

2. Підготовка та проведення занять у якості другого викладача на загальному курсі з мікробіології та імунології, а також різних спецкурсах з медичної мікробіології, мікробіології навколишнього середовища, санітарної мікробіологи, ґрунтової м/б, цитології.

3. Навички роботи з різними видами мікроскопів, центрифугою, хроматографом, ламінарним боксом, ph-метром, апаратом Кротова, термостатами, робота з УФ-опромінювачами. Проходила курси та багато років успішно працювала на автоклавах різних моделей.

4. Багато років завідувала кафедральним музеем мікробіологічних культур. Використовувала різні методики для збереження колекції кафедральних культур м/о. В тому числі- підбір необхідного посуду, живильних середовищ, найкращих умов для збереження культур мікроорганізмів при різних температурних режимах. Також займалась селекціей найчастіше використовуваних штамів м/о для занять. Посів, фарбування, та щотижнева перевірка біохімічних властивостей. Оформлення відповідної документації переміщення культур м/о на кафедрі. Оформлення паспортів культур мікроорганізмів.

5. Взяття проб повітря та ґрунту, змивів з обладнання, поверхонь, зразків готових продуктів. Висів на різні середовища. Морфологія
м/о і подальшого вивчення їх біохімічних властивостей.

6. Введення робочих лабораторних журналів, супровідної документації та документообігу кафедри.

7. Мови-українська-вільна, англійська мова - Intermedia.

8. Маю досвід розробки інструкцій, викладання, написання наукових статей, та виступу з доповідями.

9. Брала участь у науково-дослідній роботі на кафедрі, є кілька наукових статей за 2018- 2019 роки.

10. Вільний користувач ПК (програми MS Office, MS Excel)

11. Маю високий рівень відповідальності, посидюча, акуратна. Люблю навчатися, добре вмію організувати та раціонально використовувати свій робочий час, націлена на результат.
12. За характером доброзичлива, стримана, ввічлива, миролюбна.

Освіта

ОНУ ім. И.И. Мечнікова

Біологичний, Одеса
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Здобута кваліфікація мікробіолога-вірусолога.

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

-Полюбляю читать книжки, веду літературний блог на YouTube.
-Займаюсь розведенням домашніх квітів. Проводила семінари по энергетиці домашніх квітів та їх впливу на людину.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: