• PRO

Вікторія

Адміністратор, 20 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
26 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер масажу

з 01.2024 по нині (1 рік 3 місяці)
Фараон, Lucky massage Lviv, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Артистка

з 11.2023 по 01.2024 (2 місяці)
Sicret show bar, Львів (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Виконання приватних танців, виконання танців на пілоні на сцені, активна консумація

Танцівниця

з 01.2022 по 05.2023 (1 рік 4 місяці)
LOV Night Club Рівне, Рівне (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Танцівниця

з 11.2021 по 01.2022 (2 місяці)
Прага, Qween night club, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Танцівниця

з 09.2021 по 11.2021 (2 місяці)
Казанова, Львів (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Консумація, продаж позицій крейзі меню, танці на пілоні

Танцівниця

з 06.2021 по 09.2021 (3 місяці)
Малевич (Pink show girl, White rabbit, Rafinad strip room), Львів (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Складати компанію гостям закладу, створення приємної, спокусливої атмосфери, виконання танців на пілоні, приватних танців та послуг крейзі меню, вміти підтримати розмову з гостями на будь яку тему, вміння сподобатись гостю і зробити так щоб він прийшов ще неодноразово, доглянутий зовнішній вигляд, жорстка дисципліна, вміння знайти спільну мову з особами різних категорій та іноземцями, консумація, задовільнити потреби гостя і спокусити залишити, як умога більше чайових персоналу, для себе, бути пртвітнвою, чесною, дружелюбною, відкритою, сексуальною, завжди в хорошому робочому настрої, виглядати на сцені як зірка, в залі створювати веселу розважливу атмосферу, слідкувати за своєю поведінкою, жестами, мімікою, осанкою, загальним виглядом, участь у хореографічних шоу постановках, створювати привабливі костюми які привернуть увагу та підкреслять достоинства, гарно танцювати, поводити себе виховано, чемно, вишукано, як справжня леді, дотримуватись правил закладу, вміти подати себе і зберегти честь та репутацію закладу і свою, зрозуміти гостя, підібрати індивідуальний підхід до спільного проведення часу, бути активною, видною, жвавою, енергетично зарядженою, активно консумити, підходити до гостай та танцювати на чай, пропонувати приватні танці, масажі, та інші позиції крейзі меню, тримати себе в формі, принести естетичне задоволення глядачам, відповідати певному рівню, слідкувати за чергою виходу на сцену

Офіціант, бармен, касир

з 09.2020 по 11.2020 (2 місяці)
Нічний клуб "Голлівуд", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей, розрахунок гостей, стресостійкость, вирішення конфліктних ситуацій з нетверезими гостями, контроль розрахунків, робота з касою, прибирання, щоденне миття зеркал, щотижня генеральне прибирання, заповнення холодильників пляшками

Диспетчер

з 07.2020 по 09.2020 (2 місяці)
Євро Таксі, Луцьк (Телекомунікації, зв'язок)

Відповідь на телефонні дзвінки, прийняття замовлень на виклик таксі, введення данных (адресу, вид автомобіля, час подачі авто) в програму базу данных, контроль виїзду таксистів на замовлення, надання консультацій по перевезеннях компанії, як таксі по місту так і міжміські поїздки, і вантажні перевезення, працювали одразу на 4 міста, слідкувати і вчасно надсилати клієнту данні по замовленню його авто.

Бармен, касир

з 08.2019 по 01.2020 (5 місяців)
Господа Млин, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчилася користуватись касовим апаратом, робити внесення, винесення, продаж алкоголю та інші касові операції відслідковувані податковою службою, заповнила касовий журнал, пройшла майстер клас по варінню кави і обслуговуванню, чистці, догляду кавової машини, підвищила свій рівень комунікабельності та стресостійкості, зіткнулась з особливостями обслуговування гостей напідпитку) вела облік приходів та списання, складала заявки для замовлення потрібного товару, приймала надходженяя нового товару відповідно заявці та по накладній, чистота за барною стійкою, розливала та проціджувала настойки власного виробництва, щотижня генеральне прибирання, перезмінка та ревізія, ревізію звіряла в бухгалтерії.

Офіціант, згодом бармен

з 01.2019 по 07.2019 (6 місяців)
Zavide, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей, бронювання столів, допомога у виборі страв з меню, створення привітної атмосфери для максимального комфорту гостя, обслуговування гучних драйвових вечірок, як відкритого так і приватного формату, потрібно було не захопитись надміру атмосферою підкорюючих веселощів і в найвідповідніший момент повернутись до обов'язків, підтримували гостей у їхніх бажаннях та пропозиціях. З офіціанта перейшла на бармена, так як зацікавилася цією справою, подобалось пригощати гостей смачними авторськими коктейлями та напоями, приготованими з любов'ю, консультація у виборі елітних, спиртних, б/а напоїв, знання складу, опис смаку, деталі виробництва і т.д. Знання основ міксології, технологію приготування, калькуляції, знання барного інвентарю. Робота в команді, дружньому колективі.

Старший офіціант, хостес, адміністратор

з 03.2017 по 11.2019 (2 роки 8 місяців)
Хаблл Баббл, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей на вході та супровід до залу запропонувавши найбільш комфортні містя з огляду кількості та цілі їх приходу, резервування, створення приємної атмосфери, ввічливість, щира посмішка, вміння контролювати емоції, не змішувати роботу з особистими негараздами, обслуговування за стандартами та правилами, надання рекомендацій гостеві по меню та особливих ексклюзивних позиціях, збільшення суммы продажів, середнього чеку, розрахунок готівкою та картою, робота з касою, генеральне прибирання щотижня, індивідуальний підхід до кожного гостя, як найкращий друг ти поруч та спішиш на допомогу саме тоді коли це потрібно, не надокучаєш, або ж не від ходиш від столу, дозволивши гостеві відчути себе особливим, видавши ідеально збалансовану порцію уваги, допомога з вибором страв, навігація по меню, грамотно підібрати страви, а до них напої, аператив, діжестив, які будуть гармонійно поєднуватися, спираючись на смакові вподобання конкретного гостя, чесні поради, та відповіді, уважність і точність при прийомі та вибивання замовлення, підготовка залу до зустрічі гостей та закриття залу, хороша пам'ять, вміння виходу з конфліктної ситуації, вміння працювати в команді та на результат, обов' язково допомагати один одному та виручати і підстраховувати, в запару працювали злагоджено і не відділялись від колег, складала бенкетні меню, попередні замовлення, після періоду роботи старшим офіціантом, тобто контролювала роботу молодших офіціантів, навчала та курірувала стажерів, слідкувала за виконанням всіх пунктів наших обов' язків, пройшла стажування на адміністратора, але змушена була піти за станом здоров'я, пройшла декілька тренінгів про хореку та збільшення продажів
(сертифікати про проходження є), завжди знаходжу спільну мову з гостем і підбираю підхід, який за його психотипом буде найбільш вдалим.

Офіціант

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Брама у світ смаків, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчилася азам та базі сфери, завжди посміхатися гостям, бути привітною, дружелюбно, знаходити спільну мову з гостями різних категорій, відповідальності, працювати дружньо з безкорисливою взаємодопомогою в колективі, стежити за столами та порядком, позиціями в рахунках і безпосередньо розрахунком, обслуговуванню великих бенкетів з попереднім замовленням та декількома подачами, святковому вишуканому сервіруванню та повсякденному.

Освіта

Технічний коледж Луцького НТУ

Художник конструктор (Графічний дизайн), Луцьк
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)

Художній нахил, основним предметом було малювання, створення різного типу ескізів, картин та малюнків, всіма відомими техніками, також створення фірмового стилю певного об'єкту, кольорознавство, формотворення, композиція, складання упаковок, розробка реклами, візиток і тому подібне.

Додаткова освіта та сертифікати

Сервіс який продає

2018р 12год

Обслуговування за визначенням психотипу гостя

2019 2дні

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Боремчук Маргарита

    Боремчук Маргарита

    Директор, Хаблл Баббл

    Контактні дані приховані
  • Бондарчук Олександр

    Бондарчук Олександр

    Шеф бармен, Версаль

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Працювала офіціантом в ресторації "Брама" 1рік 2016-2017
Офіціантом "Хабл Бабл" 2роки 2017-2018
Офіціантом-барменом в "ZAVIDE" 9місяців з зими до літа 2019
Барменом у "Господі Млин" 6місяців до кінця 2019р
Офіціантом в піцерії "Соло" літній період 2020
Офіціантом у нічному клубі "Голівуд" та стрептиз клубі "Спокуса" 2місяці осінню2020
Останні місця роботи знову Хаббл Баббл 3місяці в кінці 2020р
Стажування і робота в ресторації
"Каша" лютий 2021
Є досвід роботи кухарем холодного процесу
Також працювала диспетчером в компанії "Євро таксі" 2020р декілька місяців

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств:
>