Резюме від 11 травня 2024 PRO

Вадим

Директор підприємства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 07.2019 по 06.2021 (1 рік 11 місяців)
Оделеко, Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ТОВ «Оделеко» (м. Одеса) - електромонтажна компанія, що працює на ринку цивільного і промислового будівництва. Є сертифікованим партнером «Шнайдер Електрик Україна».

Головний енергетик

з 06.2016 по 07.2019 (3 роки 1 місяць)
VITMARK, Одеса (Харчова промисловість)

Договірна робота, постачання усіма видами енергії (електроенергія, газ, мазут, пар, повітря, вода), організація безаварійної експлуатації всього енергетичного устаткування: понижуючі підстанцій (10 / 0,4 кВ - 7шт. та 6 / 0,4 кВ - 3 шт.), котельна потужністю 26,5 тон пари на годину, обладнання з видобутку води та водопідготовки, обладнання очисних споруд.
За час роботи відновлена вся документація по електропостачанню, реалізовано проекти:
- з перекладу котельні на альтернативне тверде паливо;
-по організації обліку паливно-енергетичних ресурсів шляхом впровадження автоматизованої системи (АСТОЕ);
-по впровадженню системи енергетичного менеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001.

Senior Electrical Engineer

з 08.2014 по 02.2016 (1 рік 6 місяців)
AzMDF, Баку, Азербайджан (AzMDF (Баку, Азербайджан) - Виробництво плит MDF, паперу для ламінування, ламінування плит, виробництво ламінованого паркету)

Електропостачання і організація безаварійної експлуатації деревообробного обладнання з виробництва плити MDF, ламінування та виробництва лам.паркета.
За час роботи розроблений проект електропостачання, проведений монтаж "з нуля" і введення в роботу ліній з виробництва паперу для ламінування фірми VITS і лінії ламінації Wemhoner.
Розроблено проекти електропостачання виробничого цеху Isuzu, будівлі офісу АзТехніка і складу готової продукції.

Єнергоменеджер

з 09.2009 по 07.2014 (4 роки 10 місяців)
ПАТ "Енергомашспецсталь", Краматорськ (ПАТ "Енергомашспецсталь" (Спеціалізується на випуску литих і кованих виробів індивідуального і дрібносерійного виробництва для важкого, енергетичного і транспортного машинобудування, металургійної, і гірничодобувної промисловості).)

Посадові обов'язки: планування, поставка паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР), організація моніторингу та аналізу енергоспоживання, розробка і впровадження енергозберігаючих заходів та питомих норм витрат ПЕР, контроль їх виконання. Складання звітності за всіма видами ПЕР. Ведення ділових переговорів і укладення договорів на поставку ПЕР. Складання звітів щодо зниження викидів парникових газів за проектом спільного впровадження (Кіотський протокол). Взаємодія з контролюючими інстанціями і органами статистики.
Досягнення: побудована служба енергоменеджменту, впроваджена автоматизована система обліку паливно-енергетичних ресурсів з покриттям 97 відсотків від загального енергоспоживання підприємства (понад 200 точок обліку). Введена в промислову експлуатацію АСКОЕ. Розроблено нормування енергоспоживання за всіма видами робіт. За рахунок розробки і впровадження енергозберігаючих заходів знижено енергоспоживання на 5-7 відсотків. Побудована та сертифікована німецьким органом по сертифікації TUV-Thuringen система енергоменеджменту згідно вимог стандарту ISO 50001: 2011.

Начальник сектора енергозбереження

з 10.2007 по 09.2009 (1 рік 11 місяців)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (ПАТ "Орджонікідзевський ГЗК"-видобування та збагачення марганцевої руди.)

Посадові обов'язки: контроль використання паливно-енергетичних ресурсів на комбінаті, розробка та впровадження заходів з енергозбереження, впровадження передових енергозберігаючих технологій в цехах комбінату. Ведення ділових переговорів і укладення договорів. Робота з контролюючими органами. Складання планів та звітів по енергоспоживанню.

Головний енергетик

з 09.2005 по 10.2007 (2 роки 1 місяць)
НВО "Донікс", Запоріжжя (Виробництво зварювального дроту)

Посадові обов'язки: організація безаварійної роботи електроустаткування виробництва. За період роботи на підприємстві створена енергослужба, відновлена необхідна документація та електричні схеми. Регулярне проведення ППР зменшило аварійність на 80%, а оперативне реагування на відмову в роботі електрообладнання знизило простій обладнання до мінімуму.
Виконана газифікація підприємства.
У зв'язку зі збільшенням виробництва проведена робота з проектування та будівництва додаткової трансформаторної підстанції 35 / 0,4 кВ.

Головний енергетик кар'єру

з 10.1994 по 09.2005 (10 років 11 місяців)
ПАТ "Покровський ГЗК", Покров (видобування та збагачення марганцевої руди)

Посадові обов'язки: з 1994 року енергетик дільниці кар'єру, з 1997 року енергетик кар'єру, з 2001 по 2005 рік - головний енергетик кар'єру. В обов'язки входило електропостачання та організація безаварійної роботи гірничо-транспортного електроустаткування, складання заявок, своєчасне і якісне виконання ППР, організація оперативного усунення відмов у роботі електрообладнання та електричних мереж. Обслуговувалося 12 км високовольтних ЛЕП 35 і 6 кВ, 10 км високовольтних кабельних ліній (35 і 6 кВ), енергоспоживання обладнання більш 2 млн. кВт.год на місяць.

Освіта

Національний технічний університет України

Інститут післядипломної освіти, Київ
Вища, з 2013 по 2013 (1 місяць)

«Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження» - пройшов дистанційне навчання за спеціальністю «Управління інноваційними проектами в сфері енергозбереження». За результатами тестування виданий сертифікат Державного зразка.

Національний технічний університет України

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту, Київ
Вища, з 2012 по 2012 (менш ніж 1 рік)

Пройшов професійну перепідготовку за спеціальністю «Енергетичний аудит». Виданий диплом, що засвідчує право ведення професійної діяльності в сфері енергетичного аудиту.

Санкт-Петербурзький державний економічний університет

Інститут додаткової освіти, Санкт-Петербург
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки 1 місяць)

Пройшов навчання за програмою «Майстер ділового адміністрування» (МВА). За результатами захисту атестаційної роботи присвоєно кваліфікацію МВА.

Запорізький державний технічний університет

Електропривод і автоматизація виробничих процесів і технологічних комплексів, Запоріжжя
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 10 місяців)

Кваліфікація: «Інженер-електрик»

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК AutoCAD Пользователь Internet sPlan Знание офисных программ Специалист в области энергетического менеджмента

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Спеціаліст в галузі енергетичного менеджменту. Загальний стаж 27 років, все на керівних посадах. Маю знаннями, підкріпленні успішною практикою за напрямками: енергоменеджмент, енергоаудит, енергетика, електрика, енергопостачання. Маю успішний управлінський досвід в тому числі в розробці, впровадженні та здійсненні технічного нагляду за новими проектами з урахуванням їх економічної доцільності, моніторингом та складанням звітів про їх ефективності з урахуванням відповідності законодавчим вимогам і намічених термінів виконання.
Маю високі комунікативні навички та організаторські здібності. Вмію працювати в команді, розумію цілі і завдання компанії, завжди дотримуюся корпоративної етики.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Начальник виробництва
Інші країни, Дніпро, Львів

Начальник виробництва, головний технолог
Інші країни, Полтава

Директор виробництва
Інші країни, Київ

Директор компании
Інші країни, Київ, Одеса

Директор, управитель, CEO, COO
Інші країни, Київ , ще 2 міста

Інженер-технолог, керівник деревообробних підприємств
40000 грн, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: