Резюме від 12 травня 2023

Валентин

Вебпрограміст

Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Веб-програміст

з 02.2023 по 05.2023 (3 місяці)
Siemens (IT)

Знання і навички

Доброзичливість JavaScript SQL HTML CSS

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

Я - досвідчений фахівець, який працював у великій компанії Siemens. Моя робота включала підтримку бізнес-процесів в рамках продукту Microsoft, таких як SharePoint, PowerApps та Power Automate. Також я займався розробкою внутрішніх додатків з використанням PowerApps та JavaScript.

Мої обов'язки також включали створення автоматизації бізнес-процесів за допомогою Power Automate Flow та догляд і обслуговування бази даних в Sharepoint. Я володію мовами програмування такими як JavaScript, SQL та Java.

У Siemens я був бізнес-аналітиком та мав досвід роботи зі створенням додатків, які забезпечували ефективну співпрацю між різними підрозділами компанії. Я також розробляв додатки, які допомагали автоматизувати бізнес-процеси, що зменшували час виконання завдання на 50% та зекономлювали компанії 10 000 доларів на рік.

Я маю відповідальний підхід до роботи та здатність працювати в команді. Я вмію аналізувати та розв'язувати проблеми, що допомагає мені знаходити ефективні рішення.

Схожі кандидати

Middle Full Stack Web Developer
85000 грн, Київ

Web developer
Київ

Full Stack Web Developer
Київ, Дистанційно

SMM-спеціаліст, дизайнер, таргетолог, монтажер, веброзробник
Київ, Кропивницький , ще 2 міста

Python (Django/Flask) Web Developer
80001 грн, Київ, Вінниця , ще 7 міст

Веб-разработчик
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами