Резюме від 10 травня 2024 PRO

Владислава

Педагог-організатор, музичний керівник

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Шпола
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач сільським Будинком культури

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Веселокутський СБК- філія КЗ "Культурно-мистецький центр", Вся Україна (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

За час моєї роботи на посаді завідувач Веселокутський будинок культури успішно функціонував та забезпечував всі естетичні та мистецькі потреби населення. Контролюю діяльність будинку культури та роботу всього трудового колективу.

Художній керівник

з 07.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
КЗ "Культурно-мистецький центр", Вся Україна (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Організовую дозвілля різних груп населення;проводжу масові свята та тематичні години; провожу роботу з дитячими та дорослими вокальними колективами; працюю над створенням сценаріїв до різних заходів в яких,приймаю активну участь в ролі учасника та ведучої; займаюся гуртковою роботою.

За час моєї роботи на посаді художнього курівника всі колективи приймали активну участь у святкових концертах, учасники вміють надихати власним творчим натхненням і з великою відповідальністю досягти успіху.

Освіта

Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв

Кафедра арт-менеджменту та івент технологій, спеціальність 028 "Менеджмент соціокультурної діяльності", Київ
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

У липні 2016 року вступила до Канівського коледжу культури і мистецтв відокремлений структурний підрозділ Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини на відділ народне пісенне мистецтво де здобула кваліфікацію: освітньо – кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст спеціальність Музичне мистецтво, освітня програма народне пісенне мистецтво, професійна кваліфікація Організатор культурно – дозвіллєвої діяльності, керівник аматорського хорового колективу. У липні 2020 року отримала диплом з відзнакою.
2020 року вступила до Київського університету культури на відділ Естрадний спів, який закінчила у 2022 році.
2022 року вступила на навчання до Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв на спеціальнісь "Менеджмент соціокультурної діяльності". Зараз навчаюсь на заочній формі та працюю по професії.

Знання і навички

Уважність Складання сценаріїв Відеомонтаж Користувач ПК Робота з музичною апаратурою Проведення індивідуальних занять Організаторські здібності Творчий підхід

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельна, відкрита, творча, енергійна, пунктуальна, стресостійка, відповідальна, сумлінно виконую свої обов'язки та поставлені задачі. Швидко адаптуюся в новому колективі та маю організаторські здібності. Легко знаходжу спільну мову з дітьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: